De sista snöfläckarna,

…dem vill man ju njuta av ordentligt. Äta, gräva i, chilla på.

Och fiskarna har vaknat i dammen. Jag blir alltid lika glad och lättad varje vår jag får bevis på att de övervintrat utan manfall. Orangea skuggor glider långsamt fram under ytan i det iskalla vattnet. Dags att fixa med filter och pump.

7 reaktioner till “De sista snöfläckarna,

 1. Nice,här har snön försvunnit och dom första fästingjävlarna gjort entré….Fasen vad svårt med inlägget innan-har verkligen ingen aning,men tycker nog att det är bättre att lösa”situationen”innan någon trillar av pinn(min erfarenhet efter att svärmor dog=alla blev helgalna)Sälj inte din själ,men rätt ska vara rätt.Och såklart blir det vit sparris i Tyskland,tillsammans med en löjromssabayonne blir det en magisk combo.🥂

  Liked by 1 person

   1. Bara en idé….Kan du inte gå till någon som ”kan” det här med att lösa div konflikter,kanske få lite nya perspektiv,prata av sig med någon utomstående-ibland hjälper det faktiskt att be om råd från någon som inte känner till hela denna soppjäveln av lurerier och orättvisa som du har hamnat i.Kram💐

    Liked by 1 person

   2. Jag gör faktiskt det på ett vis, så jag håller med om att det är en bra idé; jag träffar regelbundet en coach som jobbar med grupper och chefer i arbetslivet, visserligen är syftet att låta våra jyckar rasa av sig med varandra, men vi passar också på att dryfta detta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s